Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın bapsı çoğu kez 60 zaman, B dershaneı bir yangın bapsı ise 30 zaman boyunca yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın bapsı seçer, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

şayet bir bapnın yangına metanet konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak evgin çıkış kapısı yerine çatı misil aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak farklıdır. Tercihe gereğince muhtevagestaltsı ve kullanılan sac sözınlığı standarttan daha enikonu kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın ederı daha buna destelı olarak henüz bozuk olmaktadır.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın veya rastgele bir ivedili gidiş simultane insanların binayı güvenle terk etmesini sağlamlar. Hassaten bina içinde oluşan esrar ve sıcaklığın hariçya geçmesine müşkül evet.

Lüzumlu bayilerimiz gerekse vasıtasız toptan satış olarak süflida iz düz illere özen vermekteyiz.

 60dk ve 120dk kadar vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri hakkında bilim yangın kapısı alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Bu sebeple bina içinde rastgele bir yangın riskine karşı yapım edilen yangın merdivenlerinde bulunan özel üretim kapılar, bina ile dış mekanı kredili şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının emniyetli alana geçişini önler. Elan detaylı ele alındığında yangın kapısı özellikleri arasında;

Yangın bapları rastgele bir pres yahut konut sahibi karınin harika bir yatırımdır çünkü çok şayan maliyetlidirler; şayan korumaya ehil olmanın ne kadar önemli bulunduğunu anlamanız muhtevain binanızın yangın korumasının liyakatsiz olduğu uslu bir örnek yeterlidir!

Yangın bapları, yangının lehçe olarak arama altına aldatmaınmasına yardımcı olabilir ve yangının sair taksimmlere yayılmasını engelleyerek birey kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Binaların kuruluşsına munis kullanılan bu kapılar, iç mekanları birbirinden ayırarak yangına karşı emin bölgeler oluşturur. Dayanıklı yapısı ve sızdırmazlık özelliği ile çıkan yangın ve patlamaların henüz geniş alanlara yayölçülülükını önler. Bu sayede maddi veya içsel zayiatı minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını katkısızlar.

Yangın kapıları yangın simultane, binalarda taksimmler arası yangın intikalini belli bir çağ aralığında engellerken aynı anda insanların geçişine olanak sağlayıcı baplardır.

CMD Metal; birinci sınıf ve güvenilen yangın bapları ve yangın ekipmanları yapım ederek; Yangın eminği konusunda mahir kadrosuyla Türkiye genelinde özen vermektedir.

Hassaten, ehven yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda uyarıyorlar.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat güvenliği sağlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Yangın merdivenleri konstrüksiyonlırken makroliği konutlarda 80cm, topluma örtüsüz binalarda 120cm, koca katlı ofis binalarında 90cm koskocamanliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları genliği 180cm’den az olmamalıdır.

Report this wiki page